Yükleniyor
Otomotiv endüstrisinin odağında yer alan elektrikli araçlar, geçtiğimiz günlerde İstanbul Pendik’te tır üzerinde çıkan elektrikli araç yangını ile ülkemizde tekrar gündeme geldi. Elektrikli araçların kazalarda daha az güvenli olduğu ve yangın riskinin yüksek olduğu düşüncesinin doğru olmadığını kaydeden MOTOR AŞİN, kaza sonrası müdahalelerin yetersiz kalabildiğine dikkat çekti.
Ford'un tedarikçilerine verdiği FORD Q1 Kalite Sertifikası ile dünya çapındaki bütün FORD fabrikalarıyla iş yapılabiliniyor.İnsu Teknik, bu sertifikayı almaya hak kazandı.
Araç kiralama günümüzde oldukça yaygınlaştı.Rahat bir şekilde olduğunuz yerde kolaylıkla araç kiralama hizmetinden faydalanarak kiralık araba kullanabilirsiniz.
TP Madeni Yağları artık istasyonlarının dışında , önde gelen online mecralar üzerinden ürünleri ile müşterileriyle buluşmaya başladı.
Türkiye’deki geniş bayi yapılanmasıyla dikkat çeken AutoGrouppe, her markadan otomobil ve hafif ticari araç için garantili servis hizmeti vermeye başladı.
Türkiye Petrolleri, 2020’nin ilk 10 ayında benzin ve motorin satışlarında EPDK raporlarına göre beyaz ürün satışlarında en hızlı büyüyen şirket oldu.
LeasePlan, Mobilite İçgörü Raporu’nun “Yeni Normal” bölümünü yayınladı. Türkiye, 5 Yıl İçinde Yeni Araç Almak İsteyen Ülkeler Arasında Lider!
Ford Otosan ve Yavuz Motorlu Ürünler dışa açıldı. Teksan motorlu jeneratörlerini 3 kıtaya satıyor.
Petrol Ofisi ‘Maximus Kabin’ ve ‘Siftah Liderden’ kampanyalarıyla İstanbul Marketing Awards 2020’de Gold ödüllere layık görüldü.
Global Kurumların Tedarik Zincirine Katılmak İsteyen Şirket Sahibi Kadınlar, 17 Aralık’ta Buluşuyor!